Wat draag je onder je overhemd

Een overhemd moet natuurlijk mooi om het lijf vallen. Het liefst draag je hem daarom direct over het lijf. Dit brengt echter wel een aantal problemen met zich mee. In de winter kan dit namelijk best fris zijn. In de zomer loop je de kans de helft van de dag met een aantal lelijke transpiratievlekken op je overhemd te moeten rondlopen. Het is daarom beter om altijd een kledingstuk onder het overhemd te dragen. De vraag is echter welk kledingstuk hier dan het meest geschikt voor is. Hoe zorg je ervoor dat je zowel comfort als uitstraling kunt bereiken?

Een wit T-shirt
Wie geen gevaar wil lopen zit altijd goed met een wit T-shirt. Dit past namelijk bij elke kleur en is zowel in de zomer als in de winter modieus. Wanneer je zakelijk gekleed gaat kan je bovendien je overhemd tot aan de kraag dichtknopen en je stropdas strikken zodat niemand hoeft te zien dat je een shirt onder jouw overhemd draagt. Het grote voordeel van het witte shirt is dat het niets uitmaakt welke kleur jouw overhemd heeft. Het enige gevaar kan zijn dat je een wit overhemd draagt dat enigszins doorschijnt waardoor jouw witte T-shirt eronder te zien is. Al is dit best goed te camoufleren.

Experimenteren
Wanneer je een vrijetijdsoutfit draagt, dan geeft dit je natuurlijk ook de mogelijkheid om te experimenteren. Zo kan het bijvoorbeeld best leuk zijn om een combinatie tussen jouw overhemd en jouw T-shirt te maken. Je kiest dan twee verschillende kleuren waardoor je een wat speelse uitstraling voor jezelf kunt verzorgen. Het is daarbij geen enkel probleem om zelfs wat verder te gaan dan effen overhemden en effen shirts alleen. Een goede combinatie kan heel erg goed voor jou werken en daar kan een motief of een print soms zelfs veel goeds in doen.
 

 

Dit bericht is geplaatst in Overhemden grote maten. Bookmark de permalink.