Overhemden in speciale maten

Wanneer je vanwege je lichaamslengte of postuur een speciale maat nodig hebt is er tegenwoordig gelukkig voldoende keus. Of je nu lang, kort, dik of dun bent, er zijn altijd voldoende overhemden te koop voor het aanvullen van jouw garderobe. Je kunt in elke maat een overhemd kopen online. Je hoeft alleen maar het juiste model uit te kiezen en je kunt meteen kiezen uit een ruim aanbod van overhemden.

Kies een overhemd dat past bij je postuur
Als je een slank postuur hebt dan kies je voor een slim fit overhemd. Deze overhemden zijn getailleerd en daardoor uitermate geschikt voor slanke mensen. Ben je wat voller dan maak je je keuze uit het aanbod van regular fit overhemden die ruimer zijn zodat je figuur wat minder wordt benadrukt. Omdat je een overhemd over het algemeen in de pantalon draagt valt je postuur nog eens extra op. Alleen bij zeer formele gelegenheden is het geoorloofd een overhemd over de pantalon te dragen.

Mouwlengte 7 voor de langere man
Nederland wordt bevolkt door lange mannen, dat blijkt steeds maar weer als de lijst van langste mensen ter wereld wordt gepubliceerd. De Nederlandse man staat al jaren bovenaan. Lange mannen hebben ook lange armen en daar speelt de markt voor overhemden op in met de collecties overhemden met mouwlengte 7. Deze mouwen zijn extra lang. Of je nu een  casual overhemd zoekt, een zakelijk overhemd of een chique smoking overhemd, ze zijn allemaal verkrijgbaar met mouwlengte 7. De mouwen zijn dan minstens 70 cm lang, afhankelijk van de maat van het overhemd kan de lengte oplopen. Je kunt de juiste lengte van de mouwen opmeten door je arm te meten vanaf de schouder tot op de pols.

Dit bericht is geplaatst in Overhemden grote maten. Bookmark de permalink.