Overhemden grote maten

overhemd zwart Het overhemd is een kledingstuk dat wordt gedragen op het bovenlichaam, voornamelijk door mannen. De overhemd is van alle tijden, al jarenlang wordt het straatbeeld in vrijwel alle Westerse landen gedomineerd door overhemden. Tijdens vrijwel alle omstandigheden en gelegenheden is het geschikt om een overhemd te dragen. Elke man kan een overhemd dragen, sommige heren met een maatje meer denken dat er geen modieuze overhemden zijn in grote maten. Het tegendeel is waar, er zijn ook erg mooie overhemden voor de heren met een grotere maat.

De overhemden grote maten worden echter niet overal aangeboden. Daarom hebben veel mannen het idee dat de grote maten overhemden niet bestaan. De maten voor overhemden gaan soms echter tot maat 54.

Overhemden grote maten zijn ook in verschillende soorten stijlen. Er wordt voornamelijk een verschil gemaakt tussen zakelijk en casual. De overhemd die het meest gangbaar is onder een pak in combinatie met een stropdas, is de klassiek boord overhemd. In de Vereinigde Staten wordt vaak het wit boord overhemd gedragen. Bij dit overhemd is de boord altijd wit, in contrast met de andere kleuren op het hemd zelf.

Je hebt ook overhemden in grote maten die wat meer casual zijn,
Overhemden in grote maten zijn er in verschillende soorten variaties. Je hebt bijvoorbeeld overhemden met korte mouwen, die worden erg veel gedragen tijdens de zomer en zijn wat meer casual. Vrijetijds overhemden zijn er ook in diverse versieringen, dat wordt bijvoorbeeld in de manchetten en kraag verwerkt.

Veel overhemden zijn ook voorzien van een borstzakje. Overhemden die wat formeler zijn, bijvoorbeeld voor bruiloften, worden uitgevoerd zonder borstzak. Er zijn echter ook overhemden met een tweede borstzak.

Dit bericht is geplaatst in Overhemden grote maten. Bookmark de permalink.