Lacoste Polo

Lacoste PoloProbeer in de zomer eens een poloshirt (het sportieve alternatief voor het overhemd met korte mouwen). Wie aan polo’s denkt, denkt aan Lacoste. Dit Franse label maakt al sinds 1933 naam in de wereld van de mode. En nog altijd geniet het grote populariteit. Een Lacoste polo maakt iedere man stijlvol en toch modern. Want dit klassieke shirt is zeker met zijn tijd meegegaan.

Een eigentijdse polo

Sportieve kleding die ook smaakvol is: dat was de visie van de Franse tennisser René Lacoste. Door zijn ervaring als topsporter wist hij precies wat goede kleding nodig had: comfort en bewegingsvrijheid. Met deze visie in zijn achterhoofd ontwierp de Fransman de polo. Hiermee was hij de eerste die dit kledingstuk op de markt bracht. En inmiddels is het een echte klassieker geworden. Maar hoewel het model geen essentiële veranderingen heeft ondergaan, zien de shirts er toch heel anders uit dan in 1933. Ze hebben een eigentijds karakter gekregen door de vele kleuren die er tegenwoordig op de markt zijn.

Shirts van de hoogste kwaliteit

De Lacoste polo is favoriet bij veel mannen. Door de vele kleuren kun je er eindeloos mee combineren. Een shirtje in het wit of zwart is tijdloos en past daarom bij iedere gelegenheid. Hier ga je nooit de mist mee in. Durf je iets meer uitgesproken te zijn in je kleding? Kies dan voor een mooie paarse, blauwe, groene of zelfs roze variant. En door het gebruik van kwaliteitsmaterialen blijven de shirts ook nog heel lang mooi. Want alleen met de beste materialen creëer je de comfortabele kleding die René Lacoste voor ogen had. Daarbij letten de designers op de kleinste details. Zo hebben de polo’s altijd een perfecte afwerking. En natuurlijk zit daar altijd die kleine krokodil op je shirt. Aan dit logo herken je een echte Lacoste. Loop jij binnenkort ook met dit logo op je borst? Bestel je Lacoste Polo online in een van de betere webshops.

Dit bericht is geplaatst in Lacoste, Mode. Bookmark de permalink.