Alan Red heren online

Het merk en de naam Alan Red bestaat nog maar vanaf 1996. Het is wel allemaal in 1940 begonnen in Varesa in Italië. Daar werd voor de grote warenhuizen en grote merken breiwerk geleverd. Vanaf 2007 is de naam Alan Red ook verbonden aan de verkoop van ondergoed voor heren. Nu is het Alan Red heren ondergoed ook online een groot succes. Het Alan Red heren ondergoed bestaat uit mooie T-shirts, boxershorts en singlets.

Vooral in de betere webwinkels is Alan Red voor heren online te koop. Deze winkels weten wat kwaliteit is en staan dan ook volledig achter hun artikelen. Het traditionele breiwerk van Alan Red is nog steeds een sterk kenmerk van de T-shirts. De boorden en kragen zijn rond gebreid en extra stevig. Sommige zijn extra breed. Hoe vaak het Alan Red T-shirt ook gewassen wordt, de boord en de kraag blijven mooi en het T-shirt blijft zijn fijne pasvorm houden. Het is niet nodig om de stad in te gaan om het Alan Red heren ondergoed aan te schaffen. Alan Red heren online kopen is net zo gemakkelijk en de kwaliteit van de T-shirts en het andere ondergoed is hetzelfde. Daarbij is er op internet veel keuze. Alan Red heren online kopen is geen probleem. Doordat Alan Red zijn T-shirt allemaal eigen namen heeft gegeven kan ook online meteen naar het goede model gezocht worden. Voor elke man en elk doel heeft Alan Red een geschikt T-shirt. De meeste zijn ideaal om te dragen onder een overhemd, maar kunnen ook gewoon op de spijkerbroek. In de betere webwinkel voor herenmode zullen dan ook zeker de Alan Red heren T-shirts online te koop zijn.

Alan Red heeft al zijn t shirts een unieke naam gegeven, zodat het voor jou heel eenvoudig is om je t-shirts opnieuw te kopen. Er is keuze uit twee pasvormen: comfort en slim fit. Binnen deze pasvormen kan je weer kiezen voor verschillende kraagvormen: V-hals en O-hals met verschillende dieptes en breedtes:

  • Dean: extra diepe V-hals in een comfortabele pasvorm;.
  • Virginia: recht model met een brede O-hals
  • West-Virginia: recht model, met een brede V-hals;
  • Vermont: recht model met een smalle V-hals;
  • Ottawa: t-shirts van Alan Red met een smalle O-hals in slim fit;
  • Oklahoma: slim fit model met stretch en een V-hals.

 

Dit bericht is geplaatst in Alan Red. Bookmark de permalink.