Olymp overhemden

Als jij op je best bent, voel je je bijna een Olympisch winnaar. En dat is precies wat de ontwerpers van OLYMP inspireert. Het label is er voor al die mannen die geslaagd zijn, of dat nu op priv├ę of zakelijk gebied is. En dankzij de OLYMP overhemden straal je dat gevoel meteen uit.

Olymp overhemd blauw

De mooiste modellen van hoge kwaliteit

Een succesvolle uitstraling bereik je alleen als je kleding van hoge kwaliteit draagt. Voor die kwaliteit en een luxe gevoel zit je bij OLYMP helemaal goed. De overhemden werden voor het eerst in 1951 op de markt gebracht door Eugen Bezner, een Duits textielondernemer. Al direct bij de lancering vielen de overhemden op door het gebruik van hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Daarbij werd comfort en een perfecte pasvorm nooit uit het oog verloren. OLYMP heeft dan ook diverse modellen in de collectie voor verschillende type mannen. Want iedere man is weer anders en een olymp overhemd staat je alleen goed als het mooi past bij jouw lichaam. Zo is er de Luxor Comfort Fit met een ruime pasvorm, terwijl de Luxor Modern Fit een meer getailleerd model is. En ben je ultraslank dan lijken de Level Five shirts wel voor jou gemaakt. Door voor het juiste model te kiezen, zie je er altijd op je best uit.

Olymp overhemden in de mooiste kleuren en prints

OLYMP heeft een grote variatie aan kleuren en prints in de collectie. Zo zijn er de effen overhemden die je mooi combineert met een jasje. Dit zijn echte klassiekers waar je nooit de mist mee ingaat. Wil jij graag wat meer opvallen met de kleding die je draagt? Dan passen de olymp overhemden met felle kleuren of modieuze prints beter bij jou. Met zo’n outfit laat je iedereen zien wie je bent. Je bent een succesvolle man en daar mag je trots op zijn!

Dit bericht is geplaatst in Overhemden grote maten. Bookmark de permalink.