Het overhemd met korte mouw

Er zijn genoeg gelegenheden waar je een overhemd met korte mouw kunt dragen. Thuis natuurlijk, want thuis draag je de kleding waarin jij je het prettigst voelt. Maar ook wanneer je op je werk niet gebonden bent aan een heel formele kledingstijl kun je prima kiezen voor een overhemd met korte mouw. Onder een colbert is het een minder goede keuze want daar hoort eigenlijk de manchet van je mouw onder de mouw van je colbert uit te komen. Is dit minder belangrijk dan kun je hier toch voor kiezen. Of draag een vest over je overhemd zodat je armen toch bedekt zijn op het moment dat dat nodig is.

Overhemden met korte mouw zijn online te koop
Ben je op zoek naar een overhemd met korte mouw dan kun je hier voor online terecht bijdiverse webshops voor herenmode. Zij hebben het hele jaar door overhemden met korte mouw in de collectie. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, kleuren en motieven. Er zijn zowel effen overhemden als overhemden met een verfijnd motief of in een ruitmotief, het zogenaamde houthakkershemd. Dit staat bij voorbeeld heel goed op een stoere jeans.

Overhemden in de sale
De collecties van overhemden worden ieder seizoen vernieuwd. De restanten van het afgelopen seizoen worden dan tegen aantrekkelijke prijzen in de uitverkoop aangeboden. Je kunt dan heel voordelig je slag slaan en goedkoop je garderobe aanvullen. De korting loopt soms op tot wel 70% en dus kun je voor een scherpe prijs inkopen. Is een overhemd van een bepaald topmerk normaal gesproken boven je budget dan kun je tijdens de sale misschien wel slagen. Je koopt soms twee overhemden voor de prijs van één en dat is toch erg aantrekkelijk. De overhemden met korte mouw worden meestal aan het einde van het zomerseizoen in de uitverkoop gedaan.

Dit bericht is geplaatst in Overhemden grote maten. Bookmark de permalink.