Bekende merken overhemden

Er is een aantal bekende merken overhemden die al jaren bestaan en inmiddels een begrip zijn in overhemden modeland. Zo zijn er de overhemden van Eterna, het eerste merk dat overhemden op de markt bracht die van strijkvrij materiaal worden gemaakt. Eterna is hiermee nog steeds wereldwijd marktleider, hoewel inmiddels vele merken het voorbeeld hebben gevolgd en ook strijkvrije overhemden op de markt hebben gebracht. Dan is er nog het bekende Duitse merk Seidensticker, bekend om zijn stijl en klassen en Duitse degelijkheid. Voor beide merken geldt dat ze overhemden van topkwaliteit leveren. Koop je een overhemd van Eterna of Seidensticker dan weet je dat je kwaliteit in handen hebt waar je heel lang plezier van zult hebben.

Smoking overhemden van bekende merken
Wanneer je een smoking draagt is er meestal sprake van een belangrijke aangelegenheid. Een feest, een belangrijke zakelijke bespreking, in ieder geval wordt er van je verwacht dat je er tiptop gekleed uit ziet. Daarom draag je bij een smoking een bijpassend overhemd. Dit moet in ieder geval wit zijn, zwart komt ook voor maar meestal alleen bij het dragen van een witte smoking en dat gebeurt vrijwel alleen in tropische gebieden. Het smoking overhemd kenmerkt zich door een speciaal ontworpen kraag waar de vlinderdas goed op uitkomt. En een smoking overhemd heeft dubbele manchetten die worden gesloten met manchetknopen. Ook dit geeft extra stijl aan het dragen van een smokingoverhemd. De manchetknopen zijn soms ook een statement, je kunt ze laten maken met een specifieke afbeelding er op of met je initialen.

Ook de bekende merken verkopen smoking overhemden
Ben je fan van een bepaald merk overhemd dan kun je van dit merk ook vaak smoking overhemden kopen. Merken als Seidensticker en Dobell hebben altijd smoking overhemden in hun collectie. Koop je een smoking overhemd van een van de topmerken dan weet je dat je kwaliteit koopt waarin je goed voor de dag kunt komen. En je zult ook lang plezier hebben van je overhemd.

Dit bericht is geplaatst in Overhemden grote maten. Bookmark de permalink.